Ücretsiz İntro Yapma Siteleri ve Programları

Youtube gibi platformlarda videolarını paylaşan bireylerin videolarında genellikle intro bulunur. İntro nedir diye sormanız gayet doğal. İntro videonun başına konulan 2D veya 3D animasyonlardır. Videoyu daha mükemmel hale getiren bu animasyonlar çoğu youtuber tarafından kullanılmaktadır. Peki bu introlar nasıl yapılıyor? ücretsiz intro yapma siteleri nelerdir? İşte yanıtları...

Ücretsiz İntro Yapma Siteleri ve Programları


Sizlere önereceğim sitelerde introlar hazır halde bulunmaktadır. Burada tek zorlanacağınız şey intro seçmektir. Karşınıza binlerce intro çıkacağı için bu kadar intro arasında seçim yapmak herhalinde zordur. 

1. Panzoid 

Sizlere ilk önerimin Panzoid olması dünya çapında kullanılması ve sevilmesidir. Sitede binlerce intro bulunmaktadır. İntronun yanında Outro, Video düzenleme gibi özellikleri de vardır. Kullanılması çok basit olan Panzoid`te yapmanız gereken en beğendiğiniz introyu seçmek ardından sol kısımdan ''YOUR NAME'' yazısının yerine kendi kanalınızın veya kullanıcağınız şekilde isminizi yazın ve kaydedin.

 Siteye gitmek için tıklayın.



2. LightMV

Sizlere ikinci önerim olarak LightMV sitesini sunuyorum. Birkaç dakika için sizlere harika bir sonuç çıkartacak olan bu sitede yeni başlayan biri olsanız bile programın özelliklerine alışmanız pek sürmeyecektir. Program tamamen ücretsizdir ve programı bilgisayarınıza yüklemenize gerek yoktur. Programda çok sayıda tema bulunur. 



3. Apower Edit 

Sizlere üçüncü olarak Apower Edit`i öneriyorum. İnronuzu ve videonuzu oluşturabilmek için harika bir program olan Apower Edit son derece basittir. Çok sayıda açılış ve kapanış şablonu mevcuttur. Programı kullanabilmek için bilgisayara indirmeniz gerekmektedir. Programda klip oluşturmanın yanısıra metin,geçiş ekleme, kırpma gibi özelliklere de sahiptir. Program ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

 Programı indirmek için tıklayınız.



Özetle, sizlere yukarıda bahsettiğim program ve siteler en iyi, fligransız intro siteleri arasındadır. Eğer bunlardan en çok hangisini önerirsiniz diye sorarsanız sizlere LightMV programını kesin öneririm. Programın kullanımının kolay olması yanında şablonlar diğer programlara göre daha özgündür

Daha fazlası için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruların yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. https://tanitimvideosu.com/youtube-intro-yapma/ veya https://www.tanitimvideo.net/intro-yapma-sitesi/ adresine de göz atabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. tanitimvideosu.com/intro-yapma ve tanitimvideosu.com/youtube-intro-yapma adreslerinde muazzam işler yapılmış. tanitimvideo.net/intro-yapma-sitesi adresi de rakip olabilecek düzeyde. Göz atabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder