En İyi 5 Alışveriş Sitesi

2019 yılı itibarı ile dünya üzerindeki insanların %52'si İnternet kullanıyor . Amerikalıların en az %96'sı ise internetten en az bir kere alışveriş yaptı. Türkiye'de ise bu rakam %63. Bu konuda sizler için dünyadaki en iyi 10 alışveriş sitesini hazırladım.



1. Amazon

Dünyanın en iyi satış sitesi olan Amazon listemizin başında. Amazon Türkiye'ye 2018 yılında giriş yaptı. Amazon üzerinden satış yapabilirsiniz. Fakat sadece sıfır ürünler satabiliyorsunuz. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

2. GittiGidiyor

2011 yılında kurulmuş ve güncel olarak 19 milyon üyeye sahip . 2008 yılına kadar fazla alternatifi olan bir site değildi. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 22. sitesi. Online İnternet Satış Siteleri arasında ise 4. sırada . GittiGidiyor 2011 yılında Amerika'nın en iyi internet satış siteleri arasında yer alan Ebay.com’un çatısı altına girmiştir. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

3. Sahibinden

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş sitesidir. Güncel olarak en çok ziyaret siteler listesinde 6. sırada. Sıfır ve ikinci el ürün satışı yapabilirsiniz .Genellikle yüz yüze veya telefon üzerinden yapılan alışverişler için daha da uygundur. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

4. N11


2013 yılının mart sonunda Güney Koreli SK grubu ve Doğuş grubun ortak çalışması ile kurulmuştur.  Satıcı ve müşteri memnuniyetini aynı anda yakalamış bir site. Site üzerinde sadece sıfır ürün satışı yapabilirsiniz. Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

5. Hepsiburada

2011 yılında kurulan, güncel olarak 12,7 milyon ürün ile hizmet veren bir site .2011-2012-2013 yılları Hepsiburada için altın yıllardı .Site üzerinde sadece sıfır ürünler satabilirsiniz .Fiyatlar genelde diğer sitelere göre daha uygun .Daha fazla detay için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder