En İyi Video Edit Programları

Artık Youtube gibi sosyal medya platformlarında video yüklemek popüler olan bir hal almıştır. Kullanıcılar video çektikleri zaman videosunun daha güzel olması için videosunda düzenlemeler yapar. İnternet ortamında çeşit çeşit edit programları vardır. Peki bu programların en iyileri hangileridir? İşte detaylar!!!

En İyi Edit Programları



1. Adobe Premiere Pro

Çoğu youtuberların kullanmış olduğu Adobe Premiere Pro, video içindeki konuşmalar ile arama yapma özelliğine sahip müthiş bir edit programıdır. Program içerisinde programa ait yüzlerce efekt bulunmakta. Program piyasada ücretli olarak satılmaktadır. 

 Programı indirmek için tıkayınız.



2. Vegas Pro

Windows işletim sistemi için çok uygun olan bu program, yüksek kalitede ses düzenleme sistemine sahiptir. Videoları rahat ve profesyonelce editleyebileceğiniz bir programdır. Program ücretli olarak satılmaktadır. 

 Programı indirmek için tıklayınız.



3. Camtasia Studio 9

Çoğu amatör youtuberların kullandığı programlardan birisidir. Camtasia Studio 9 video düzenleme konusunda çok kolay bir programdır. Efekt koyma, ses kısıp-yükseltme, müzik ekleme ve daha fazla özelliğe sahiptir. Uygulama piyasada ücretli olarak satılmaktadır.

 Programı indirmek için tıkayınız.



4. Windows Movie Maker

İnternet dünyasında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi edit programı olan Windows Movie Maker, edit yapma alanında yeterli tecrübesi olmayanlar içindir. Yani bu programda pek fazla özellik bulunmazken en iyiler arasında yer alan ücretsiz bir uygulamadır.

 Programı indirmek için tıklayınız.



5. DaVinci Resolve

Dünyaca ünlü olan uygulama, online ve offline profesyonel kurgulamayı, ses ve renk düzeltimi aynı zamanda da efektleriyle ünlüdür. Ücretsiz olan bu uygulama dünya çapında neredeyse herkes tarafından sevilerek kullanılıyor. 

 Programı indirmek için tıklayınız.


Daha fazlası için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Yorumlar

  1. Vegas Pro kullanıyorum hepinize tavsiye ederim .

    YanıtlaSil
  2. camtasio studio 8 kullanıyorum listede yok ama güzel bir uygulama basit kullanışlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen listede yok fakat Camtasio Studio 8 kolay kullanışlı basit görünümlü bir uygulama herkes kullanabilir . Onu da tavsiye ediyorum.

      Sil
  3. Teşekkürler kullanıcam

    YanıtlaSil

Yorum Gönder