Oyunlarda FPS Arttırma Uygulaması : Game Booster

FPS Nedir? : FPS yani 'Frame Per Second' Türkçesiyle 'Saniyede Kare Hızı' kısaca tek saniyede ekrana aktarılan kare sayısı demektir .

Ekipmanınız ne kadar iyiyse FPS'iniz de o kadar yüksek olacaktır. FPS oyuncular için çok büyük bir etkendir .
Düşük FPS oyunlarda kasmaya yol açacağından oyunun ilerleyişini etkiler ve oyuncuyu oyundan soğutur . Bir oyunu yüksek FPS ile oynamak oyunun gidişatı için çok önemlidir. Hem de oyunu akıcı ve donmadan oynamamızı sağlar.

Bu konumuzda sizlere düşük donanımlı bilgisayarlar için bir Game Booster (Oyun Hızlandırıcı) önereceğim. Az da olsa FPS'inizi arttıracağını düşünüyorum .



GAME BOOSTER 

Bilgisayarda bir oyun çalışırken arka planda başka uygulamalar ve hizmetler çalışmaktadır. Eğer çok sayıda uygulama ve hizmet çalışıyorsa sisteminiz yavaşlar ve bu sebeple oyununuzun FPS'i düşer.
 Game Booster kullanarak RAM belleğinizin sadece oyunlar için optimize edilmesini ve uygulama önceliğinin oyunlara verilerek diğer sistem kaynaklarının oyunlara aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Game Booster sistem kaynaklarınızın optimizasyonunun yanısıra oyunlarda sabit diskinizin de performansını artırabilmekte. Game Booster içerisinde yer alan birleştirme özelliği sayesinde oyunun sabit diskiniz üzerinde kurulu olduğu dizini birleştirebilir ve bilgisayarınızın bu dizindeki verilere daha hızlı ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Buradan Game Booster'a ulaşabilir ve FPS'inizi arttırabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Cs de çok düşük FPS alıyorum deniyim bakıyım

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten iyi FPS arttırıyor. Bilgisayarım çok kötü en azından oyunu oynayabiliyorum.

    YanıtlaSil
  3. gta 5ten 40 FPS alıyordum indirdim gerçekten farketti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder