Pubg Mobile`e Rakip: Call Of Duty Mobile Yayınlandı!

Mobil oyun sektörü son zamanlarda popülerliğini arttırdı. Böyle olunca EA, Tencent gibi büyük firmalar oyun için çalışmalara başladı. Tencent Gaming` in Pubg Mobile ile ettiği büyük başarı ortalığı çok kızıştırdı. Şuan ise Activision Call of Duty Mobile`i duyurdu! İşte çok kısa süre içinde çıkacak olan oyun hakkında tüm bilinenler!


Pubg Mobile`e Rakip: Call Of Duty Yayınlandı!

Call Of Duty oyunu sonunda mobil olan platformlara taşınıyor. Activision yaptığı açıklamalarda, Call of Duty Mobile beta sürümünü Android cihazlarda yayınlanmaya başlayacağı duyurdu. Herkesin sabırsızlıkla beklediği bu mobile oyunu, Avustralya`da ki Android kullanıcılarına beta olarak yayımlandı.

Mobile oyun için mükemmel bir grafiğe sahip olan yeni oyunda, Call of Duty Modern Warfare 2` de bulunan Highrise, Nuketown ve Shipment haritası gibi birçok harita bizleri karşılıyor. Oyunun en güzel yanı ise internet parketi olmayanlar için zombiler ile mücadele edebileceğimiz tek oyunculu mod olacak.

Peki Call of Duty Mobile Zaman Çıkacak?


Henüz oyunun tam sürümünün çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmazken, aldığımız son raporlara göre 2019`un başlarında oyunun cebimizdeki telefonlara girmesi bekleniyor. Şuanlık bu oyun hakkında bu kadar bilgi söz konusudur. Daha fazlası için siteyi ziyaret etmeyi unutmayın.


Yorumlar

Yorum Gönder