Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri

Bu blogda sizlere Youtube'da çok basit bir şekilde izlenme arttırma yöntemleri göstereceğim.


1.İlgi çeken başlıklar koyun.

Eğer ilgi çeken başlıklar koyarsanız Youtube kullanıcılarının ilgisini çeker ve böylece daha fazla tık ve daha fazla izlenme kazanırsınız. Sonuçta insanlar videonuzu açmadan önce başlığını görüyor ve videoyu eğer ilgisini çekiyorsa açıyor

2.Kapak fotoğrafını güzel yapın.

Mesela iki tane video var ikisinin de içeriği aynı ama bir tanesinin kapak fotoğrafı daha güzel. Youtube kullanıcıları kapak fotoğrafı güzel olanı seçer ve ona tıklar.

3. Açıklamalarına özen gösterin.

Youtube'da birisi sizin içeriğinizi arattığında başlığınız kadar açıklamanız da önemli . Açıklamanıza o videolar ile ilgili birşeyler yazın ki insanlar başka bir isimle sizin içeriğinizi arttığında sizin videonuz da çıksın .

4. Açıklamanıza etiket ekleyin.

Bunun için size bir site önereceğim  Bu site insanların içeriklerle ilgili en çok arattığı şeyleri size sunuyor ve böylece siz bunları etiket olarak açıklamanıza eklediğiniz zaman insanlar sizin içeriğinizi daha rahat bulabiliyor
Site


5. Aynı içerik üzerinden devam edin .

Eğer oyun kanalıysanız oyun eğer bilgi kanalıysanız bilgi videoları atın. Bu size bir kitle sağlayacaktır böylece videolarınızı daha fazla kişi izleyecek.

6. Düzenli video atın.

Düzenli olarak video atın. Hiçbir zaman aksatmayın çünkü kitleniz video atmadığınız süreler sizi unutur ve böylece kitlenizi kaybetmeye başlarsınız .

7. Video editlerine özen gösterin.

Videonuza ilgi çekecek montajlar yerleştirin. İnsanlar eğer bunu güzel bulursa izleyicininiz artar . Eğer buna dikkat etmeyip baştan sağma video yaparsanız diğer içerik üreticilerinden bir farkınız kalmaz.


8.Sosyal medyada reklam yapın .

Facebook'ta Youtube Yardımlaşma Grupları mevcut onlara katılıp attığınız videoları orada paylaşırsanız az da olsa bir izlenme kazanırsınız. Size bir tavsiye daha veriyim öyle gruplarda abone kazanmaya çalışmayın. Aboneler aktif olmayacağından size hiçbir yarar sağlamayacaktır.

9. İzleyicilerinizin videoyu like'lamasını sağlayın.

Eğer izleyicileriniz videonuzu beğenirse o video diğer kullanıcılarda öne çıkar ve böylece izleyiciniz artar .


10. PES ETMEYİN !

Bu en önemli madde . İlk başladığınızda az izlenebilirsiniz ama video attıkça video attıkça bir kitle oluştaracaksınız ve böylece her gün geçtikçe aboneniz artacak .



Yorumlar

Yorum Gönder