En İyi Fotoğraf Düzenleme Programları

Fotoğraf çekmek veya çekilmek artık hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Elimizdeki kamera veya akıllı telefonların kameralarıyla pek çok fotoğraf çekeriz. Bu fotoğraflarımızı İnstagram gibi platformlarda paylaşmak yarış haline gelmiştir. Paylaşılan bu fotoğrafların gerektiği zaman düzenlenmesi gerekir. Fotoğraf düzenleme programları günümüzde artmış ve profesyonel bir hal almıştır. Peki fotoğraflarımızı nasıl düzenleriz? En iyi fotoğraf düzenleme programı hangisidir? İşte yanıtları!!!

En İyi Fotoğraf Düzenleme Programları 



1. Adobe Photoshop Lightroom 

Listemizin 1. sırasında Adobe Photoshop Lightroom bulunmakta. En çok tercih edilen fotoğraf düzenleme programlarından birisi olan bu programın fotoğraflarınızı düzenlemek, görselliğini arttırmak, efekt eklemek ve sayamayacağımız kadar özelliği bulunmaktadır. Program piyasada ücretli olarak satılmaktadır.

 Satın almak için tıklayınız.



2. Corel Paintshop Pro X9

Listemizin 2. sırasına yer alan Corel Paintshop Pro X9 herkes tarafından sevilen fotoğraf edit programlarından birisidir. Bu programın özelliklerinden birisi fotoğraflarınıza uygulayacabileceğiniz onlarca tema olmasıdır. Ayrıca bir diğer özelliği olan Raw yani ham fotoğraf işleyebilmesidir. Program piyasada ücretli olarak satılmaktadır.

 Satın almak için tıklayınız.




3. ACDSee Ultimate

Listemizin 3. sırasında yer alan ACDSee Ultimate en iyi fotoğraf edit programlarından birisidir. Fotoğrafı PNG yapma özelliğini yapmaktan tutun sis, duman gibi gözükmesi istenmeyen ögelerin temizlenmesinde çok kolayca kullanılıyor. Program piyasada ücretli olarak satılmakta.

 Satın almak için tıklayınız.



4. Phase One Capture One Pro

Listemizin 4. sırasında Phase One Capture One Pro bulunmaktadır. Bu programı en iyiler arasına almamın sebebi fotoğraflar üzerinde renk ayarlamaları, katalog ekleme ve düzenlemeleri ve daha fazla sayamayacağımız kadar özelliği olmasıdır. Program herkes tarafından sevilse de fiyatı baya tuzlu. Uygulama piyasada ücretli olarak satılmakta.

 Satın almak için tıklayınız.



5. Pixlr Editör

Listemizin 5. sırasında Pixlr Editör bulunmakta. Aslında bu uygulama diğer uygulamalara göre hafif veya basit kalsada uygulama gayet kullanışlıdır. Fotoğrafı PNG yapma, filtrelemeler, düzenleme gibi bir çok özelliği vardır. Uygulama piyasada ücretsizdir.

 Siteye gitmek için tıklayınız.


Daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edebilir sorularınızın yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorumlar